RÓLUNK

Kik vagyunk?

AccountantZ Kft. egy újonnan alapított, független számviteli szolgáltató társaság, mely az üzleti adminisztrációs szolgáltatások terén szerzett több mint 20 éves tapasztalatot kombinálja azzal az egyértelmű szándékkal, hogy személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson olyan társaságok számára, melyek kiszervezik adminisztratív funkcióikat.

Miért mi?

Tapasztalat
Erősségünk az a széleskörű tudás és tapasztalat, melyet az elmúlt 20 évben szereztünk különböző ügyfelek kiszolgálásával szakmai karrierünk során. Együttműködésünk során Ügyfeleink látni fogják, hogy megoldásokat tudunk találni az igényeikre, legyen az a legegyszerűbb helyi jogszabályi előírás teljesítése vagy valamilyen komplex probléma kezelése.

Különböző iparágakból és országokból származó Ügyfeleknek dolgoztunk, tudjuk hogy Ügyfeleink igényei eltérnek egymástól. Ezért személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, az együttműködés kezdeti fázisában az Ügyféllel szorosan együttműködve alakítjuk ki a szolgáltatási csomagot és határozzuk meg a szükséges erőforrásokat.

trust
Friss személet
Információt szolgáltatunk – végül is minden erről szól. A szolgáltatásaink akkor nyújtanak értéket Ügyfeleink számára, ha az információ pontos és azonnal rendelkezésre áll, és egy átlátható folyamat keretében az Ügyfél hozzáfér bármilyen adathoz valamint az általunk létrehozott információkhoz, egy virtuális Adatszoba keretében. Ennek megfelelően úgy alakítottuk ki folyamatainkat és IT rendszerünket, hogy mind Ügyfeleinknek, mind munkatársainknak bárhol, bármikor hozzáférést biztosítunk az információkhoz az Interneten keresztül. A kommunikáció titkosítása érdekében SSL technológiát használunk a kliens-szerver tranzakcióknál, valamint redundáns adattárolást és helyi mentést alkalmazunk a gyors adat visszanyerés érdekében.

Munkafolyamat-kezelő rendszerünk biztosítja az ügyfél-igények és a szolgáltatott információ visszakereshetőségét, valamint Ügyfeleink részesei lehetnek és aktívan felügyelhetik az általunk végzett folyamatokat.

Amennyiben igénylik, közös platformon dolgozunk Ügyfeleinkkel, azok rendszereit használva.

perspective
Minőség
Az Ügyfeleinket kiszolgáló csoportjaink fiatal és elhívatott szakemberekből állnak, akik megfelelően képzettek és egy csapatban dolgoznak egy ideje. A folyamatos konzultáció a csoport-tagok között biztosítja, hogy minden Ügyfelünk profitál a hasonló munkákon szerzett tudásunkból és tapasztalatunkból.

Minden esetben egy olyan kapcsolattartó személy kerül kijelölésre az Ügyfél részére, aki teljesen átlátja a folyamatokat valamint az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Nincs több szintű ügyfél-kiszolgálás, minden csoport-tag közvetlenül dolgozik az Ügyfélnek.

Folyamatosan képezzük munkatársainkat, hogy tudják és alkalmazzák az aktuális jogszabályokat valamint a kialakult gyakorlatot munkájuk során.

Átlátható és folyamat-orientált működést alakítunk ki Ügyfeleinknek, melyet a partnerek folyamatosan felügyelnek és fejlesztenek.

quality